Биорезонансна диагностика

Апаратно-програмен комплекс "METATRON METAPATHIA GR HOSPITAL" – Възможности:

⇨ Обективна оценка на функционалното състояние на организма под формата на NLS  анализ, с точност до 95% , гарантирана от създателя й.

⇨ Оценка на основните параметри на хомеостазата.

⇨ Широк спектър от изследвания в рамките на една диагностична сесия. От функционални промени в тялото на пациентите, до тест за хранителна поносимост, нива на микро и макроелементи, тежки метали, алергени, до ниво на хромозомни отклонения и др.

⇨ Откриване на активна патологична флора.

⇨ Оценка на адаптивните способности на човека.

⇨ Индивидуален подбор на най-ефективните средства за терапия (нутрицевтика, биологично активни билкови продукти, хомеопатия, хранителни добавки, ароматерапия, литотерапия).

⇨ Наблюдение на ефективността и резултатите от прилагането на различните методи за терапия.

⇨ Оценка на предразположеността на организма към заболявания на молекулярно-генетично ниво.

⇨ Премахване на активната патологична флора с помощта на мета-терапия.

⇨ Контрол на рехабилитационния процес след различни заболявания и хирургични интервенции.

⇨ Оценка на психоемоционалното състояние на човека.

⇨ Възможност за проследяване динамиката и подобрението на физиологично ниво. 

За какво помага?

Основното предназначение на апаратурата е да направи експресна и неинвазивна диагностика на функционалното състояние на всички системи в организма:

☞ Мускулно-скелетна система - кости, стави, мускули, сухожилия, съединителна тъкан и др.

☞ Съдова система - сърце, кръвоносни съдове, аортни клапи, вени, капиляри.

☞ Нервна система – мозък, гръбначен мозък, хипофиза, нервни връзки, периферни нерви и др.

☞ Пикочо-полова система - бъбреци, пикочен мехур, простата (при мъже), яйчници, матка, влагалище (при жени)

☞ Дихателна система – нос, носоглътка, синуси, бели дробове, трахея, бронхи и всички прилежащи органи.

☞ Храносмилателна система - стомах, хранопровод, тънко, дебело, право черво и всички прилежащи органи.

☞ Ендокринна система - щитовидна жлеза, панкреас, надбъбречна жлеза и всички прилежащи органи.

☞ Лимфна система - групи и отделни лимфни възли.  

☞ Кръв - еритроцити, левкоцити с техните производни, тромбоцити и пр.

Високата прецизност на биорезонансната диагностика установява наличието и активността на патогени като: паразити, вируси, бактерии, гъбички. 

Оценя се наследствената предразположеност, установяват се различни по вид – органични или неорганични алергени, дефицити на микроелементи, наличие на тежки метали, витамини, биохимични показатели и др.

На база резултатите от цялостната диагностика, опитният терапевт, изготвя индивидуална възстановителна програма, използвайки най-ефективните добавки, детоксикиращи програми, хранителен режим, прием на микронутриенти и други средства, основани на природните и холистични методи, за постигане на оптимално добро здраве.

Едно от големите предимства на апаратурата е, че в рамките на прегледа, извършва изключително точен тест за хранителна поносимост, който включва огромно разнообразие от храни и напитки. Теста за хранителна поносимост е включен в цената на прегледа.

Сред функциите на апаратурата, е изготвянето на енергийни препарати на енергоинформационни носители, за положително повлияване на здравословното състояние – т.нар „нозоди“.

Как протича диагностичната сесия?

Апаратурата „ Metatron Metapathia GR Hospital ” се състои от интерфейс и тригерни датчици. Работи се с компютър и медицински софтуер.

При този вид изследване, пациентът се намира в удобна и хармонична среда. По време на сесията, пациентът е седнал, с поставени на главата слушалки с тригерни датчици.

Желателно е преди провеждане на изследването, да не се консумират кофеинови, никотинови продукти, енергийни напитки, както и прием на лютиви подправки. Методът е безопасен, не са докладвани странични ефекти. Продължителността на диагностиката, с включено разчитане на резултатите в реално време и изготвяне на индивидуална оздравителна програма е два астрономически часа за всеки пациент. 


За кого е подходящо? При какви състояния помага?


⚛ За регулиране на наднормено тегло, висок холестерол, високо кръвно налягане, сърцебиене и др.

⚛ Паник атаки, безпокойство, нервност и други неврологични оплаквания.

⚛ При храносмилателни смущения като подуване, газове, рефлукс, гастрит, колит и др.

⚛ Смущения във функциите на жлезите с вътрешна секреция.

⚛ Хронична умора, раздразнителност, нарушена памет и концентрация, депресии, психосоматични заболявания.

⚛ При двойки с репродуктивни проблеми.

⚛ Често боледуващи деца.

⚛ При симптоми с остра или хронична болка, възпаления.

⚛ Хронично-дегенеративни заболявания от всякакъв вид, автоимунни заболявания.

⚛ При състояния с неизяснен произход, с често повтарящи се симптоми.

⚛ Хора, подложени на хроничен стрес.

⚛ Болки в гърба, ставите и артритни оплаквания.

⚛ Мигрена и мигренозни състояния, главоболие с неясен произход.

 Същност, принципи и метод на Биорезонансната диагностика 

Това е иновативен, високотехнологичен и бързо налагащ се метод за експресна, безболезнена и неинвазивна диагностика на целия организъм. 

Методът се основава на измерване и сравнителен анализ на измененията на вълновите характеристики на електромагнитните полета на органите, тъканите и клетките, по напълно безвреден начин. Разработеният от „Института по приложна психофизика“ – в гр. Омск, Русия,  хардуерно-софтуерен комплекс Metatron Hospital дава възможност да се обработва зададена биоелектрична активност на мозъчните неврони, спрямо която се проявява способността за селективно усилване на фините сигнали, извличане и дешифриране на информацията, съдържаща се в тях.

Информацията за конкретно състояние на определен биологичен обект се получава по безконтактен начин, с помощта на тригерни сензори, разработени с помощта на квантови информационни технологии. Сензорите, под формата на комфортни за пациента тригерни датчици, се поставят от двете страни на главата, на слепоочната кост. Те улавят фините флуктуации на сигнала, извлечени от средните шумови характеристики на полетата, и ги преобразуват в цифрова последователност, обработена от микропроцесор.

Апаратът Metatron Hospital  „намира” тези лъчения от мястото им на произход, за да ги дешифрира и фиксира на монитора, както пред диагностика, така и пред всеки пациент в реално време, като  създава виртуален модел на всички органи и системи в организма, до клетъчно ниво!

Компютърните модели показват на опитния диагностик, триизмерно изображение на вътрешните органи, под всеки желан ъгъл. Цветните икони от 12-точковата скала на Fleindler, насложени върху изображението, позволяват на диагностика да локализира патологичния процес върху модела на органа и да конкретизира фазата му на развитие. Сравнявайки цветовете на иконите и тяхното местоположение върху компютърния модел на органа, динамиката на промяната им във времето, както и анализирайки графиките, може да се прецени състоянието на биологичните структури и да се изгради изключително точна картина на здравословното състояние, която включва и всички възможни причинители на отклоненията на оптималните функции на организма.

Апаратурата дава възможност да се прецизира областта на патологията, чрез изследване на отделни, постоянно намаляващи мащабни модели, докато  се локализира патологичния фокус с най-голяма степен на точност.

Вашият уговорен и предварително записан час важи при предплащане 30% от сумата на услугата.

Това са нашите банкови реквизити:

МЕТА ХОЛИСТИКА ЕООД

IBAN: BG66BPBI79261067050801

Пощенска Банка

Заяви преглед

За консултация или запазване на час за преглед, свържете се с нас!

<
>