Кой стои зад „Metazdrave“?

Холистичен център „ Metazdrave “ е специализиран в биорезонансната диагностика и терапия с природни средства. Ние работим с последно поколение оригинална диагностична апаратура „Metatron Metapathia GR Hospital”, произведена от IPP – гр.Омск, Русия. В това може да се убеди лично всеки, посетил центъра ни. Нашите специалисти имат богат професионален и личен опит в алтернативната медицина. Убедено отстояваме холистичния подход към постигане на оптимално здраве. Пълното изцеление е многоизмерен процес, който включва физиологичните фактори като дишане и движение, психоемоционалното състояние и влиянието на околната среда. Като човешки същества, ние сме микровселена, която непрекъснато взаимодейства с макровселената.

Нашата Визия

Да ви подкрепяме в процеса на постигане на оптимално здраве чрез доказани, естествени, висококачествени природни средства и методи. Ние знаем как да балансираме, възстановим и коригираме честотата на енергията на клетъчно ниво.

Нашата Мисия

Да помагаме на хората да бъдат активни и осъзнати участници в постигането на своето оптимално здраве, балансирайки психическо, физическо, емоционално, ментално и духовното здраве. Да живеете осъзнат живот, събуждайки лечителя в себе си.

Нашата Цел

Да популяризираме холистичния подход към здравето и да бъдем най-добрите в това, което правим!

Нашето Верую

Инвестирайте в здравето си сега, за да се радвате на щастлив и пълноценен живот! Профилактиката е най-доброто лечение. Тялото се лекува само, ние само временно му помагаме. Следваме принципа на Хипократ : „ Primum non nocere “ – “ Преди всичко не вреди “.

Нашите Факти

Единствени в България работим с последно поколение оригинален апаратно-програмен комплекс за диагностика „Metatron Metapathia GR Hospital”, произведен от Института по Приложна Психофизика – гр.Омск, Русия. Ние залагаме изключително много на емоционалното и енергийно здраве на всеки човек, като предлагаме и консултация със специалист в системата Human Design. Това е много мощен инструмент за индивидуално осъзнаване. Благодарение на ефективните здравни програми, разполагаме с голяма база данни от успешно повлияни хора, които ни се довериха.

Ние вярваме, че човек учи и се усъвършенства всеки ден. Стремим се да бъдем максимално подготвени. Оставяме умовете ни будни и любoзнателни за нови и работещи методи, подходи и техники. Четем, поддържаме комуникация с наши колеги от цял свят. Ние успешно интегрираме в практиката си, наученото в Русия, Япония, Китай, Бразилия, Индонезия и Перу като не спираме да следим всички новости от най-известните и утвърдени холистични практици. Водещият диагностик в център „ Metazdrave“ е пионер в холистичната медицина в България, в продължение на почти две десетилетия.

Защо при холистичен терапевт Йоанна Андонова?

⇨ Тя е пионер в холистичната медицина в България, в продължение на почти две десетилетия. Самата тя е извървяла успешно дългият път, от тежко болен, „отписан“ от официалната медицината пациент, до успешен холистичен терапевт.
⇨ С опит от 2008-ма година с биорезонансна апаратура и терапия.
⇨ Уважаван член от Световното Метатрон Общество.
⇨ Има личен принос и поглед върху еволюцията и точността на биорезонансната апаратура, контактувайки директно със създателите й.
⇨ Поддържа връзка с доказани холистични практици от цял свят, като при необходимост, търси сътрудничество и мнение от тях.
⇨ Сътрудничи си още с доказани български специалисти, конвенционални и холистични лекари.
⇨ Сътрудничи си с квалифицирани специалисти по нутрициология и Хюмън Дизайн.
⇨ Искреното желание да помага адекватно на хората е водещият мотив в дейността й.
⇨ Йоанна Андонова прилага в живота и практиката си девиза от Хипократ - „ Primum non nocere ” – “ Преди всичко не вреди “.

Заедно по пътя на здравето!

Какво казват клиентите за нас?

Заяви преглед

За консултация или запазване на час за преглед, свържете се с нас!