Хранителен режим

В една статия ще се опитаме да опишем всички важни аспекти на храненето. Темата е необятна. Също както и заблудите по темата. Същевременно,  от “ Metazdrave ” вярваме и знаем от личен опит, че храненето е основен фундамент на здравето. Прозрял го още Хипократ с вечната фраза  „Нека храната бъде ваше лекарство, а лекарството – ваша храна!“ Всъщност, нещата са доста простички. Ще се опитаме да ви ги разясним в няколко основни аспекта.

Хранителен режим – митове и факти

Има точно определен ред и методика за изготвянето на индивидуален хранителен режим, неспазването на който, води до незадоволителни резултати, загуба на време и средства. Подчертаваме думата индивидуален! Препоръки като „пийте зелен чай за отслабване“ или „не яжте сланина, за да нямате проблем с холестерола“ , няма да ви свършат никаква работа, защото това са общи препоръки. Такива, каквито нашият изключителен нутрициолог Христо Андонов, категоризира като „общи приказки“, които могат само да заблудят и навредят на хората. Нещо повече – индивидуалният хранителен режим, винаги и задължително, трябва да бъде съобразен с моментното състояние на черния дроб, жлъчката и храносмилателния тракт на човека, който търси помощ и съвет!

Преди обаче да поговорим конкретно за хранителния режим, нужно е да подчертаем нещо ключово. Повечето от нас имат нездравословни хранителни предпочитания, които са обусловени от средата на живот и навиците ни и които не водят до нищо добро. Както България, като държава, има специфична национална кухня, така и всяко семейство има специфични хранителни навици и предпочитания. Ако всички вкъщи сме здрави, всичко е наред. Но реалността е друга – страната ни е на първо място по сърдечно-съдови заболявания в Европа, затлъстяването е повсеместен проблем,  да не говорим за разбитите ендокринни системи на хората, достигащи епидемични размери. Чували сте за Хашимото, нали?  Когато не сме здрави, нямаме енергия, чувстваме се потиснати или най-общо казано, извън баланс, има лесен път към здравето – нужно е да преразгледаме хранителните си навици. Важно е да се заредим с воля и търпение, разбира се.

Всичко започва с вътрешното желание и воля за здраве и щастлив живот. Това е водещият принцип и мотивация. Нужно е човек наистина да пожелае със сърцето си. Вселената ще му посочи пътища. Убедени сме в това и навярно неслучайно сега сте тук и четете това. На правилният път сте!

Нужно ли е да спазваме диети?

Нашето мнение е категорично - Не, разбира се! Категорично забравете за броенето на калории, разпределянето на микро и макронутриенти, теглилки, грамажи и разделни хранения. Това със сигурност ще ви обремени психически. Математиката и храненето са две отделни науки, а съчетанието им няма нищо общо със здравето. Да, може и да има полза някаква, но само за професионалните бодибилдъри и спортисти. Въпреки, че и при тях дългосрочните ползи са с доста въпросителни.

На кого да се доверя?

Стигаме до най-важният въпрос, наистина от решаващо значение. Вече сме решили, че искаме здраве и още повече - да го постигнем в съдружие с природата – с храна  и билки. Добре дошли в информационния океан! Вземете си пояс, дюшек и плажно масло и …. прияно плуване. Уви, в информационния океан на знайните и незнайни диетолози, холистици, натуропати практици от всякакво естество, има едно основно правило и то е „Колкото човека - толкова и мнения! “ Специалист „Х“ е учил от един учебник, колежката му „Y“  - съвсем друг. А ако посетите и двамата, съвсем реално може да се озовете пред два съвсем различни пътя, с коренно различни предписания. Тогава, накъде?! Кой е вашият пътен знак, ориентир по Пътя към оптимално здраве?!

Отговорът е лесен и той се намира в източника на обективна информация за състоянието на нашето тяло – Metatron Hospital. Готови сме да се обзаложим, че неговите доказани 95% точност, са напълно недостижими за който и да е човешки източник на субективна информация и мнение! Звучи невероятно и е напълно приемливо да бъде така, за скептично устроеният човешки мозък. Въпросът е там, че след първоначалния скепсис, след изготвена и спазвана поне месец-два хранителна програма, след биорезонансна диагностика, хората променят нагласата и вярванията си. И идват отново и отново. Водейки децата и роднините си, загрижени за тяхното здраве.

Това е факт, Апаратно-програмния комплекс Metatron Metapathia GR Hospital, е медицинска технология-чудо от бъдещето. Ако не беше така, нямаше да бъде копиран повсеместно!

Как Metatron Hospital изготвя обективен хранителен режим ?

Поздравления за всички будни умове, които стигнаха дотук, защото се намираме  в магическата лабораторията на чистата квантова енергийна медицинска физика, дошла до нас, чрез тази апаратура. Една от многобройните й функции се нарича „ Вегето тест “. Най-кратко и образно казано – диагностика за полезни, неутрални и вредни храни. Всяка от които с конкретен, индивидуален статус на въздействие върху организма. От най-полезната , до най-вредната. Въз основа на вече конкретизирания хранителен списък, много по-лесно е изготвянето на индивидуален хранителен режим.
Функцията Вегето тест е включена в стандартния пакет за една диагностична сесия – наред с всички останали „чудеса“ - от диагностика  - до мета-терапия или изготвяне на енергоинформационни препарати – „нозоди“. 

За финал, няма да ви кажем, че ние сме панацеята и решението за всички болести. Без гръмки слова и обещания, защото това не работи. Ще ви кажем само, опитайте и сравнете.  Убедете се лично в предимствата на енергийната медицина и възможността за изготвяне на индивидуален хранителен режим, по методиката заложена в Metatron Hospital. Бързо, удобно, лесно, коректно, надеждно, пестящо средства, доказано и сигурно. Можем да изброяваме още много, но ще оставим това на вас, след първата ни среща.

Бъдете здрави !

Вашият уговорен и предварително записан час важи при предплащане 30% от сумата на услугата.

Това са нашите банкови реквизити:

МЕТА ХОЛИСТИКА ЕООД

IBAN: BG66BPBI79261067050801

Пощенска Банка

Заяви преглед

За консултация или запазване на час за преглед, свържете се с нас!

<
>